Reteta culinara din pui cu ciuperci, usturoi si smantana
Ingrediente :
1 piept de pui dezosat
300 grame smântână
ciuperci proaspete
o ceapă medie
ulei
cimbru
1 legătură de pătrunjel verde
sare
piper
opţional: usturoi
Preparare :
Pui cu ciuperci şi smântână bebe |
Pui cu ciuperci,usturoi şi smântână |
Se adaugă ciupercile scurse de apă, bucăţele de pui prăjit şi smântână (opţional: usturoi pisat). Amestecăm continuu să nu se prindă. Se lasă pieptul de pui cu ciuperci şi smântână în tigaia wok până ce sosul capătă consistenţă. Se stinge focul la pieptul de pui cu ciuperci şi smântână şi se adaugă pătrunjelul tocat mărunt.
Poftă bună !
Pont bebe : Pieptul de pui cu ciuperci şi smântână se serveşte alături de salată din roşii cherry cu pătrunjel verde şi ulei de măsline.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu