Ciorba cu carne de porc
Reteta de ciorba cu carne de porc, broccoli si conopida
Ingrediente :
carne macra de porc
2 morcovi
jumatate de broccoli
jumatate de conopida
o ceapa
5 cartofi
sare
sare de lamaie
Preparare :
|
Ciorba cu carne de porc |
Se pune carnea de porc taiata in bucatele intr-o oala cu apa rece la foc mediu si se spumuieste. Cand nu mai face spuma, se adauga legumele spalate, curatate si taiate in bucatele potrivite iar ceapa se pune intreaga. Se lasa totul sa fiarba la foc potrivit. Cand sunt fierte legumele din
ciorba cu carne de porc, se adauga si cartofii taiati cubulete. Dupa ce au fiert si acestia, se arunca ceapa, se sareaza, se adauga putina sare de lamaie, se mai lasa doua minute
ciorba cu carne de porc si se opreste focul.
Poftă bună !
Pont bebe :
Ciorba cu carne de porc se serveste simpla sau cu smantana.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu