Tocanita de mazare, cartofi si morcovi
Reteta de post : tocanita de mazare, cartofi si morcovi
Ingrediente :
500 g mazare
2 linguri de ulei
3 cepe
2 morcovi
5 cartofi
bulion
sare
un varf de cutit cu zahar
o legatura de marar verde
Preparare :
|
Tocanita de mazare, cartofi si morcovi |
Ceapa se toaca marunt. Morcovii se taie rondele. Se incinge uleiul intr-o cratita si se adauga ceapa si morcovii. Se calesc 5 minute la foc mic. Se adauga mazarea si se acopera cu apa. Se lasa la foc mic sa fiarba 15 minute. Cartofii se curata si se taie in bucatele mici iar apoi se adauga in
tocanita de mazare, cartofi si morcovi. Cand sunt toate legumele fierte se pun si celelalte : bulion, sare si zahar. Se mai lasa pe foc maxim 10 minute. Se opreste focul, se adauga mararul tocat marunt si se pune capacul. Trebuie sa mai ramana putina apa deasupra
tocanitei de mazare, cartofi si morcovi. Se serveste simpla.
Poftă bună !
Pont bebe :
Tocanita de mazare, cartofi si morcovi este o reteta simpla care poate fi servita si intr-o zi de post.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu