Tarta cu dovlecei
Tarta cu dovlecei aperitiv pentru adulti si copii
Ingrediente :
1 kg dovlecei
3 morcovi
250 g faina
150 g branza
200 g cascaval
8 oua
o legatura de ceapa verde
8 linguri ulei
un plic praf de copt
Preparare :
|
Tarta cu dovlecei |
Se spala si se curata la capete dovleceii; apoi se dau pe razatoare cu tot cu coaja. Se rad apoi pe rand : morcovii, branza si cascavalul. Ceapa verde se toaca marunt. Se pun toate ingredientele rase intr-un castron incapator. Intr-un alt castron se bat putin ouale. Se amesteca bine toate ingredientele rase cu ouale. Se adauga apoi faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca cu o lingura totul si se adauga si uleiul. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se toarna compozitia de
tarta cu dovlecei si se niveleaza frumos. Se pune
tarta cu dovlecei in cuptorul preincalzit timp de 40-45 de minute la foc mic. Dupa ce s-a racit se taie in patratele.
Poftă bună !
Pont bebe :
Tarta cu dovlecei este usor de preparat si poate fi servita atat de adulti si cat de copii si bebelusi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu