Salata de sfecla rosie si ridiche neagra cu hrean in otet
Ingrediente :
1 ridiche neagra
1 sfecla rosie
1 lingura de ulei
1 lingurita de miere
hrean in otet
sare
Preparare :
Salata de sfecla rosie si ridiche neagra |
Sfecla rosie se coace in cuptor timp de o ora, se lasa la racit, se curata de coaja si se da pe razatoarea mare. Intre timp ridichea neagra se spala, se curata de coaja si se da pe razatoarea mare. Se pune sare, se amesteca si se lasa sa stea o ora. Dupa o ora se stoarce bine de zeama si se amesteca cu sfecla rosie. Se adauga restul ingredientelor in salata de sfecla rosie si ridiche neagra : ulei, miere, sare si hrean in otet dupa gust.
Poftă bună !
Pont bebe : Salata de sfecla rosie si ridiche neagra cu hrean in otet se serveste simpla sau alaturi de friptura.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu